VT-HAASTE 2020 / TEHTÄVÄ 7

vt-haaste2020_musta_pitkä-01

TEHTÄVÄ 7: Vappuleivonnainen (27.4.-3.5.)

  • Tällä viikolla juhlitaan vappua! Vappuna juhlistetaan kevään saapumista ja toivotetaan aurinkoiset päivät tervetulleiksi! Vappu on 1800-luvulta lähtien ollut erityisesti työläisten ja opiskelijoiden ilon ja värin täyteinen juhla, jota usein vietetään koko perheen voimin karnevaalitunnelmissa!
  • Suunnittele ja leivo omanlaisesi vappuleivonnainen. Leivos voi olla mikä vain: muffinssi, kakku, pikkuleipä, kääretorttu… Vain luovuus on rajana! 
  • Inspiroidu vapusta ja suunnittele leivos teemaan sopivaksi myös koristeluiltaan! Herkkujen valmistamisen lisäksi tehtävään kuuluu oppia käyttämään kodin keittiövälineitä ja tietenkin omien jälkien siivoaminen.
  • Ota tehtävän suorittamisen jälkeen kuva itsestäsi partiohuivi kaulassa valmiin, koristellun leivoksesi kanssa. Ota sellainen kuva, jonka saa julkaista VT:n somessa. Lähetä kuva Anulle whatsappissa (050 3814014) heti tehtävän tehtyäsi, mutta viimeistään sunnuntaihin klo 18.00 mennessä. Kerro viestissä myös, mitä leivoit ja miten vappu näkyy tai maistuu leivoksessasi! 
  • Jaa kuva halutessasi somessa hashtageilla #VThaaste2020, #viestitytöt ja #partioscout, ja haasta samalla kaverit mukaan! Lähettämällä kuvan keräät pisteitä omalle ryhmällesi, voit saada kevään lopussa itsellesi etäpartiomerkin (4 haastetta + 8 pika-aktiviteettia) ja osallistut viikoittaisen palkinnon arvontaan! Arvonnan voittaja julkaistaan sunnuntaina noin klo 20.00 täällä VT:n blogissa. 

vthaaste2020-somekuva7VT-haasteen koekeittiön tuotos sai inspiraationsa vappuhatusta! 

Advertisement

Tekijä: Viestitytöt ry.

Viestitytöt on Helsingin Meilahdessa toimiva aktiivinen tyttölippukunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: