TULE MUKAAN!

Partio on paras harrastus kaikenikäisille! Partiotoiminnan voi aloittaa samaan aikaan kuin koulunkin eli sen vuoden syksyllä, kun täyttää 7 vuotta, mutta otamme vastaan jäseniä kaikista ikäluokista.

Mukaan voit ilmoittautua täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen!  Lippukuntamme pyrkii tarjoamaan toimintaa kaikille halukkaille, mutta kirjoitathan ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin (tai ole suoraan puhelimitse yhteydessä) mikäli lapsellasi on erityistarpeita. 

Suurin osa sudenpentujen (7-9v) ja seikkailjoiden (10-12v) ryhmistä on tällä hetkellä täynnä, mutta ylläolevan lomakkeen täyttämällä pääsee ilmoittautumaan jonoon ja otamme uusia mukaan parhaamme mukaan. Olemme teihin aina yhteydessä, kun olemme tarkistaneet jonon tilanteen. Myös eskarilaiset voivat ilmoittautua etukäteen seuraavana syksynä alkavaan 1.-luokkalaisten sudenpentulaumaan.

Aikuiset ovat myös erittäin tervetulleita joukkoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia ryhmänjohtajia sekä apukäsiä järjestämään tapahtumia, mutta vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuisille monipuolisen harrastuksen, jossa oppii paljon uutta!

Lisätietoja jonotilanteesta tai uudesta laumasta saat ikäkausivastaavalta. Katso yhteystiedot!

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: