Kannatusyhdistys

Viestityttöjen kannatusyhdistys ry:n tavoitteena on toimia partiolippukunta Viestityttöjen tukena taloudellisesti ja aatteellisesti. Yhdistys omistaa Nuuksiossa Haukiksen kämpän, jota ylläpidetään talkoovoimin.

Kannatusyhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita liittymään kaikki entiset Viestitytöt, uusien ja vanhojen Viestityttöjen huoltajat sekä ihan kaikki partiolippukunta Viestityttöjen tukemisesta kiinnostuneet henkilöt ja yhteisöt.

Liittymällä jäseneksi saat tietoa Viestityttöjen kannatusyhdistyksen tapahtumista, tulevista talkoista ja juhlista sekä pääset tapaamaan uusia ja vanhoja partioystäviäsi vuosien varrelta.

Tutustu kannatusyhdistyksen toimintaan ja liity jäseneksi täältä.


Ajankohtaista

VTKY ry:n vuosikokous 26.4.2023
Viestityttöjen kannatusyhdistyksen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 26.4.2023 klo 18.00 Stable Café Ruskeasuon urheiluhalleilla.

Liittymällä yhdistykseen ennen 20.4.2023, voit osallistua vuosikokoukseen ja olla mukana äänestämässä uutta hallitusta tai vaikka itse tulla mukaan. Kannatusyhdistyksen hallitus kokoontuu vuoden aikana noin neljä kertaa, joten aikaa se ei kovin kohtuuttomasti vie ja hyviä tyyppejä tarvitaan!


Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: