Mukaan Viestityttöihin syksyllä 2016!

Viestityttöjen viikkotoiminta on nyt kesätauolla, ja toimintaa jatketaan retkeilyn ja leireilyn parissa kesän aikana. Sudenpentujen ja seikkailijoiden leiri Röyhy on saatu päätökseen ja tällä hetkellä tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset nauttivat leirielämästä Evolla Suomen Partiolaisten suurleirillä Roihulla.

Vaikka kesää on vielä paljon jäljellä, miettii moni varmasti syksyn harrastuksia lomailun yhteydessä. Tässä infoa nykyisille ja uusille jäsenille:
Nykyiset jäsenet: Ryhmien viikoittaiset kokousajat vahvistetaan elokuun alussa, ja oma ryhmänjohtaja tiedottaa kaikkia ryhmäläisiä heti kun kokousajat varmistuvat.
 
Uudet jäsenet: Oletko kiinnostunut aloittamaan partioharrastuksen Viestitytöissä? Käy ilmoittautumassa Tule Mukaan-sivulla, ja olemme sinuun yhteydessä elokuun aikana. Ryhmänjohtajat ja viikoittaiset kokousajat selviävät elokuussa.
Johtajaksi Viestityttöihin? Oletko miettinyt partioharrastuksen aloittamista tai jatkamista tauon jälkeen? Jäsenmäärän kasvaessa Viestitytöt etsii lisää johtajia toimintaan. Joukkoomme mahtuu lisää ryhmänjohtajia nuoremmille ikäkausille, ja johtajia toteuttamaan partiotapahtumia lapsille ja nuorille. Tule katsomaan, mitä juuri sinä voisit tehdä Viestitytöissä.  Jätä yhteystietosi Tule Mukaan-sivun kautta tai ole suoraan yhteydessä Emiliaan (emilia.keijonen@hotmail.com tai0503615198) ja tule tutustumaan toimintaamme ja johtajaporukkaamme!
Aurinkoista kesää kaikille!

 

Advertisement

Tekijä: Viestitytöt ry.

Viestitytöt on Helsingin Meilahdessa toimiva aktiivinen tyttölippukunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: