JUHLAVUOSI 2019

banneri_juhlavuosi.jpgTERVETULOA JUHLAVUOSISIVUSTOLLE!

Tämä vuosi on erityisen hieno vuosi, koska Viestitytöt ja Töölön Nuotioveikot täyttävät  pyöreät 80 vuotta! Pitkää ikää aiomme tällä kertaa juhlistaa kokonaisen vuoden verran, tervetuloa juhlimaan kanssamme! Koko vuosi täyttä juhlaa! #TNVVT80

Kaikille jäsenille, kannatusjäsenille ja tiedossa oleville entisille jäsenille on tammikuun 2019 aikana lähtenyt postitse juhlavuosikutsu. Jos et ole saanut sitä, voit ladata sen tästä.

Tältä juhlavuosisivustolta löydät juhlavuositapahtumien päivämäärät, hieman tietoa juhlavuosimerkistä ja -pinsseistä sekä sosiaalisen median tempauksista.


JUHLAVUOSITAPAHTUMAT

Juhlavuoden kunniaksi järjestämme normaalin vuosittaisen toimintamme lisäksi muutamia erityisesti juhlateemaan sopivia tapahtumia:

  • 17.-19.5.  Karkelot – juhlaretki Valpurinpuistossa (kaikille ikäkausille, senioreille ja vanhemmille). Tapahtuman sivun löydät täältä. Juhlaretken päätteeksi pidetään Valpurinpuistossa lippukuntien 80v-juhla, joka alkaa sunnuntaina 19.5. klo 12.00. Tervetuloa! Lisätietoa juhlasta täällä.
  • 22.-30.7.  Rieha – kesäleiri Palolammella (kaikille ikäkausille, sudenpennuille 24.-28.7. ja senioreille 26.-28.7.). Leirin sivu täällä.
  • 4.-6.10.  Pirskeet – lippukuntaretki Kiljavalla (kaikille ikäkausille). Retken sivu täällä.
  • 9.11.  Bailut – iltajuhla Juhlatila Aitiossa, Ruskeasuolla (K-18, aikuisille johtajille, senioreille ja halukkaille vanhemmille). Lisätiedot täällä.

Jäsenet, jäsenten vanhemmat, kannatusjäsenet ja muilla sähköpostilistoilla olevat tulevat saamaan kaikista juhlavuoden tapahtumista lisätietoa lähempänä jokaista tapahtumaa. Jos juhlavuosi kuitenkin herättää kysymyksiä tai haluaisit varmistaa olevasi tiedotuslistalla, ota yhteyttä: Saara Mutanen, 0405878958 / saara.mutanen@hotmail.com.


JUHLAVUOSIMERKKI

Postin mukana (tammikuussa) tullut 80v-juhlavuoden kangasmerkki ommellaan partio-/ sudenpennunpaidan oikeaan rintamukseen, edellisen tapahtumamerkin tilalle. Merkkiä kannetaan paidassa koko vuoden ajan.

dav


JUHLAVUOSIPINSSIT JA AKTIIVISUUSKILPAILU

Jokaisesta juhlavuonna järjestettävästä tapahtumasta osallistuja saa itselleen pinssin: ylläluetelluista juhlavuositapahtumista kultaisen, yöretkistä tumman lilan, kilpailuista oranssin sekä päivä- ja iltatapahtumista valkoisen pinssin. Kerää vuoden aikana partiohuiviisi mahdollisimman monta! Ryhmänjohtajat tiedottavat tulevista tapahtumista, ja niitä voi seurata myös tapahtumakalanterista. Vuoden päättävässä Puurojuhlassa (vk 50) kustakin ikäkaudesta palkitaan eniten juhlavuosipinssejä keränneet huikeilla juhlavuosituotteilla!

juhlavuosipinssit_valkoinen_25mm


SOSIAALINEN MEDIA

Muista seurata sekä Nuotioveikkojen että Viestityttöjen facebook- ja instagram-kanavista erilaisia juhlavuosikampanjoita! Luvassa on mm. ilmoittautumiskilpailuja, erilaisia tapahtumateasereita sekä 80 vuotta historiaa -kuvasarja, jossa julkaisemme vuoden aikana 80 kuvaa historiamme varrelta, joka toisen TNV:n kanavissa ja joka toisen VT:n kanavissa. Löydät meidät @viestitytot ja @nuotioveikot! Merkkaa myös omat juhlahetkesi #TNVVT80 -tunnisteella!