Me ollaan Kurkkumopot!

Perustiedot:
Ryhmän nimi: Kurkkumopot
Ikäkausi: Seikkailijat
Ikä: Ollaan melkein kaikki 11-vuotiaita (tänä vuonna 12v)
Jäsenten määrä: 11 + 3 aikuista
Johtajat: Saara, Juuli ja Jenny

Mistä ryhmän nimi tulee? Sudenpennuissa oltiin Delfiinit. Kun siirryttiin 1,5 vuotta sitten seikkailijoihin, niin nimiehdotuksia keksittiin ensin pienryhmissä ja lopuks niistä äänestettiin. Vaihtoehtoina oli ainakin Kurkkumopot ja Karhukopla.

Kivoin tekeminen kokouksissa? Kivaa on ainakin kuulla muiden tarinoita, erilaiset partiomuistot ja niiden kertominen muille, kaikki yllättävät kokousaiheet, oppiminen leikkien kautta (esim. ilmansuunnat) ja erikoisemmat leikit, joita ei koulussa olisi, kesäleirit ja retket, suunnistaminen ja vartioiden väliset kisat, askartelu ja piirtäminen, kaikki tietovisat ja näytelmät.

Lempileikit? Valonvartija (=itse keksitty myrskylyhtyleikki) on uus suosikki! Lisäksi Itämeri-leikki ja seuraa johtajaa.

Partiotaito, jonka kaikki ryhmässä osaa? Osataan tehdä trangialla hyvää ruokaa ja oma spesiaali on makaroonia ja kasvis-/lihapullia + tomaattikastiketta. Lisäks kaikki tietää ainakin merimiessolmun ja osataan varautua retkille. Nykyään osataan myös pääilmansuunnat, kun niitä on harjoiteltu niin paljon (huom. ruotsiksi osataan myös väli-ilmansuunnat).

Lempiretkiruoka? Ne mainitut makarooni ja tomaattikastike (tätä tehdään aina)! Lisäks se wokki, jota tehtiin Urbaanissa. Tein samaa ruokaa heti kotona uudestaan! Nuudelit ja tofu, jota syötiin sillon kämpällä. Kiljavalla syöty pasta jäi kans mieleen.

Ryhmän erityispiirteet? Me ollaan aina innokkaita ja meiningissä mukana, esim. suunnistuksessa. Meillä on hauskin nimi. Ollaan tosi puheliaita, ja tykätään kertoa tarinoita. Ollaan kilpailuhenkisiä ja otetaan kaikki tosissaan (ei liian tosissaan).

Toiminta, joka on jäänyt viime vuodelta mieleen? Ollaan perehdytty ilmastonmuutokseen (näytelmät), vesistöihin ja maatumiseen, tehty Kotikulmilla-haaste (Suomeen liittyvä kulttuurikysely ja Helsinki-tiedot jäi mieleen) ja ne kiusaamisen vastaiset näytelmät oli kans hauskoja.

Haastetaan kaikki muutkin Viestityttöjen ryhmät vastaamaan näihin kysymyksiin!

Teksti: Kurkkumopot-seikkailijajoukkue

Advertisement

Tekijä: Viestitytöt ry.

Viestitytöt on Helsingin Meilahdessa toimiva aktiivinen tyttölippukunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: