VT-HAASTE 2020 / TEHTÄVÄ 9

vt-haaste2020_musta_pitkä-01

TEHTÄVÄ 9: Majoite (11.-17.5.)

  • Tällä viikolla telttaillaan! 
  • Pystytä teltta tai rakenna esimerkiksi lakanoiden, vilttien ja narun avulla maja olohuoneeseen, parvekkeelle tai mökin pihaan. Kaiva lopuksi esiin makuupussi ja -alusta sekä muut retkeilyvarusteesi, ja vietä yö retkitunnelmissa nukkumalla omassa majassasi! 
  • Harjoittele majan rakennuksen tai teltan pystytyksen lomassa myös telttasolmun tekoa (kuva- ja video-ohje alla). Telttasolmuksi kutsutaan puolipolvista tehtyä ketjua (ja sen päässä olevaa leivonpäätä), jonka avulla voi helposti kiristää tai löysentää telttanaruja. Kiristys tapahtuu luistattamalla puolipolven lenkkejä kiilasta poispäin. 
  • Ota haasteeseen osallistumiseksi valokuva itsestäsi (partiohuivi kaulassa) pystyttämäsi majoitteen kanssa. Ota kuva niin, että sen saa julkaista VT:n somessa. Lähetä kuva Anulle whatsappissa (0503814014) heti tehtävän tehtyäsi, mutta viimeistään sunnuntaihin klo 18.00 mennessä. Lähettämällä kuvan keräät pisteitä omalle ryhmällesi, voit saada kevään lopussa itsellesi etäpartiomerkin (4 haastetta + 8 pika-aktiviteettia) ja osallistut samalla viikoittaisen palkinnon arvontaan!
  • Jaa kuva halutessasi somessa hashtageilla #VThaaste2020, #viestitytöt ja #partioscout, ja haasta samalla kaverit mukaan! Arvonnan voittaja julkaistaan sunnuntaina noin klo 20.00 täällä VT:n blogissa.

telttasolmu-01

 

Advertisement

Tekijä: Viestitytöt ry.

Viestitytöt on Helsingin Meilahdessa toimiva aktiivinen tyttölippukunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: