VT-HAASTE 2020 / TEHTÄVÄ 1

vt-haaste2020_musta_pitkä-01

Viestitytöt haastaa kaikki jäsenet perheineen osallistumaan aktiviteettikisaan partiokokousten ollessa tauolla! Myös lähiympäristön asukkaat voivat hyvin osallistua. Uusi tehtävä sekä viikoittain jaettava palkinto jaossa osallistujien kesken joka viikko.

Vaikka emme tällä hetkellä pysty kokoustamaan omissa ryhmissä kololla, voimme olla luovia, tarttua toimeen ja jatkaa toimintaa vähän eri tavoin. Viestitytöt julkaisee joka maanantai ohjeet partioaiheiseen aktiviteettiin, jonka voit suorittaa itsenäisesti tai yhdessä perheesi kanssa. Julkaisemalla kuvan tehtävän suorittamisesta osallistut palkinnon arvontaan. Joka viikko jaossa on VT-kangaskassillinen täynnä partiomaisia herkkuja! Voittajan tiedot julkaistaan sunnuntai-iltana Viestityttöjen nettisivuilla ja voittajakuva voidaan julkaista Viestityttöjen sosiaalisen median tileillä ellei kuvan julkaisua erikseen kielletä. Palkinnot toimitetaan voittajille myöhemmin keväällä kokousten taas jatkuessa. 

Toimi näin:

 1. Laita partiohuivi kaulaan 🙂
 2. Lue sen viikon aktiviteetin ohjeet Viestityttöjen nettisivuilta (skrollaa alas)
 3. Toimi ohjeiden mukaisesti ja toteuta aktiviteetti itsenäisesti tai yhdessä perheesi kanssa (huom. ei kaveriporukassa!)
 4. Nappaa suorituksesta kuva ja jaa se sosiaalisessa mediassa hashtageilla #VThaaste2020, #viestitytöt ja #partioscout sekä itse keksimälläsi kuvatekstillä joka voi sisältää vaikka osallistujien nimet tai fiilikset. Jos et omista julkista sosiaalisen median tiliä, voit osallistua lähettämällä kuvan suoraan Anulle whatsappissa puh. 050 3814014.
 5. Laita partiokavereillesi (ja miksei muillekin kavereillesi) viesti ja haasta heidätkin mukaan
 6. Jää odottamaan seuraavan viikon tehtävää ja voittajan julkistusta 

 

TEHTÄVÄ 1: Valokuvasuunnistus (16.-22.3.)

 • Löydät alta 30 kuvaa sekä kartan Meilahden alueesta
 • Etsi ja kierrä kuvien rastipaikat haluamassasi järjestyksessä. Etsi niin monta kuin mahdollista!
 • Ota kuva tai selfie joka rastilla samasta paikasta josta alkuperäinen kuva on otettu 
 • Jos mahdollista, printtaa kartta mukaasi ja merkkaa kuvien paikat numeroilla karttaan
 • Rastit löytyy karttaan vihreällä katkoviivalla merkityn alueen sisältä. Suunnistuksessa ei ole tarpeen ylittää Mannerheimintietä tai Tukholmankatua.
 • Reitin kesto on noin 60-90 min
 • Muista osallistua viikoittaisen palkinnon arvontaan jakamalla somessa valitsemasi kuva hashtageilla #VThaaste2020, #viestitytöt ja #partioscout (tai lähettämällä se Anulle whatsappissa 050 3814014). Oikeat rastipaikat julkaistaan sunnuntaina arvonnan voittajan julkaisun yhteydessä. 

PowerPoint-esitys

Advertisement

Tekijä: Viestitytöt ry.

Viestitytöt on Helsingin Meilahdessa toimiva aktiivinen tyttölippukunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: