Banaanikärpästen kämppäretki

Perjantai

Perjantaina kun me saavuimme kololle, meidän piti etsiä kirjekuori. Kolon ovessa luki, että etsikää kirkon ympäristöstä kirjekuori. Kuoressa luki: Teidän tehtävänänne on löytää tienne kämpälle. Kuoressa oli myös mielenkiintoista tekemistä matkan ajaksi. Matka alkoi ja kun tulimme Espoon asemalle, saimme avata toisen kirjekuoren. Siinä oli 10e, jolla saimme käydä ostamassa herkkuja. Bussissa 245 saimme avata viimeisen kirjekuoren. Siellä oli arvoitus, joka oli mahdoton! Kävelimme pitkän ja synkän matkan kämpälle ja saavuimme sinne noin kello 19. Aloitimme tekemään ruokaa yhdeksän maissa; pizzaa. Nukkumaan menimme noin kello 00.00 kuunneltuamme Hannan iltasadun.

ruokakuva

Lauantai

Lauantaina heräsimme yhdeksältä, mutta brunssihenkinen aamupala hiukan venyi. Brunssi koostui hedelmistä, riisipiirakoista, banaaniletuista, nutellasta ja mehusta. Oli hyvää ja erilaista partioaamupalaksi!

Lähdettiin suunnistamaan noin kello 12.30. Suunnistimme noin tunnin metsässä. Suunnistuksen jälkeen osa kävi uimassa, oli aika kylmää vettä. Seuraavaksi vain hengasimme yhdessä. Pestopastan jälkeen menimme leikkimään lipunryöstöä ja muita ulkoleikkejä aurinkoiseen Nuuksion metsään! Annat pitivät meille haastavan musavisan ja meidän tietämystämme heistä testattiin. Pidimme myös oman visan Annoille meistä Banaanikärpäsistä. Anna-Meria tunsi meidät ilmeisesti paremmin, mutta molemmat saivat siitä huolimatta roimasti vettä niskaansa.

rajattu ulkokuvaKuvassa herneenryöstöä!!!

keksikuvaKuvassa yritimme saada keksejä syödyksi otsalta suuhun ilman käsiä!

Illalla söimme tortilloja vasta yhdentoista aikaan. (ruuan piti olla valmista jo kahdeksalta, mutta se vähän venyi…) Pelasimme korttia; aliasta ja avistaa. Loppuillasta aloimme juoruilemaan ja söimme karkkia! Puhuimme syvällisiä asioita ja jaoimme kuulumisia. Viimeiset menivät nukkumaan klo 3.30.

Sunnuntai

Lyhyiden yöunien jälkeen heräsimme noin yhdeksältä, jonka jälkeen söimme aamupalaksi riisipuuroa. Puuron jälkeen laitettiin kamat kasaan, ja aloitimme supersiivouksen. Siivouksen jälkeen pelattiin lisää ja söimme herkullisia lämpimiä voileipiä. Meno kääntyi hysterian puolelle, ja Hanna joutui jäähylle kuolleen jäniksen huoneeseen (johtajien koppi!) Sitten heitimme vaatteet päälle ja aloitimme ripeän matkan bussipysäkille.

lähtökuva retkeltäViimeinen retki Annojen kanssa loppui hyviin tunnelmiin!

Kirjoittanut: Banaanikärpäset

Advertisement

Tekijä: Viestitytöt ry.

Viestitytöt on Helsingin Meilahdessa toimiva aktiivinen tyttölippukunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: