Hiipivät Koalat 2015

Screenshot_2015-12-06-09-34-48

3.12. Hiipivän Haamun palkintojenjaossa selvisi, että Viestitytöille tuli Hiipparin A-sarjan tuplavoitto. Mieletöntä!! Tässä kertomus toiseksi sijoittuneiden Koalien Hiipparipäivästä:

Tämän vuoden Hiippari alkoi sillä, että tapasimme kololla klo 8:30. Sen jälkeen me menimme bussilla kamppii, josta kävelimme Orion-teatterille. Siellä katsoimme pienen videoklipin, josta pääsimme päivän aiheen jäjille.

dinohh2jpg
Koalien ilmoittautmistehtävä ”Kuvaa vartiosi mahdollisimman erikoisen eläimen kanssa.”

Orion-teatterilta suuntasimme rastille numero 2. Rasti numero 2 oli Gloriassa. Siellä tapasimme Sblöddin faneja. Rastin jälkeen kävelimme rastille numero 4, joka oli parkkihallissa. Siellä selvitettiin polkupyörävarkauksia. Se oli Viestityttöjen rasti. Seuraava rasti oli Korkeasaaressa. Siellä etsimme HH:lle merkittyjä lappuja, joissa luki kirjaimia sekä numeroita.

Rasti numero 3 oli Lapinlahdessa. Siellä oli arkkitehtikilpailu, jossa piti rakentaa spageteista ja vaahtokarkeista eläintarha.

Sitten kaikilla tuli niin kova nälkä, että päätimme mennä syömään Heseen. Juuri kun kaikki oli saaneet istuttua, niin tajusimme, että oli kova kiire piilorastille. Sen aiheena oli häät. Häärastilta saimme karkkia ja Pommacia. Häiden jälkeen lähdimme terminaaliin, jossa muokkasimme mukaan otettua pehmolelua (dinosaurusta). Siitä tuli kaiken muokkauksen jälkeen sarvikuono. Sieltä oli aika lähteä maaliin. Maalissa täytimme loppukysymykset, jonka jälkeen lähdimme hyvillä mielin kotiin.
❤ Koalat

IMG_20151101_200142

Advertisement

Tekijä: Viestitytöt ry.

Viestitytöt on Helsingin Meilahdessa toimiva aktiivinen tyttölippukunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: